Logg inn

Søk produkt
Kasse

Fuzz Guitar rapporterar från NAMM show i Los Angeles

Läs vad Fuzz Guitar har att berätta om NAMM Show i Los Angeles! Givetvis hittade de många av sina guldkorn i Peaveys monter, som var sprängfylld med nyheter. Följ länken och bli inspirerad!

http://www.fuzz.se/artikel/namm-2014-peavey-minimax-basforstarkartopp

 

Basförstärkaren Peavey MiniMax erbjuder den senaste tekniken i en kompakt och lättviktigt form med en uteffekt på 400 watt. 
Med DDT ”speaker protection” och Peaveys psykoakustiska förbättring vid låga bastoner, som lägger till bas utan att överbelasta högtalarna, erbjuder MiniMax en varierande uppsättning funktioner och det till ett tillgängligt pris. 
Minimax har en 3-bands eq med Punch-, Mid-shift- och Bright-kontroller vilka styr en mängd tonskapande alternativ. Ytterligare en ljudskapande kontroll är MiniMax pre-gain med Transtube gain boost, som lägger till en rörliknande crunch till ljudet.
En inbyggd kromatisk stämapparat möjliggör enkel snabbstämning under spelets gång. Bland anslutningar finns en 1/8" auxingång, en 1/8" hörlursutgång, två 1/4"-utgångar (aktiv och passiv) och in- och utgångar för effektloop.