Peavey Valveking Combo 20
Nya Valveking är en förstärkare som kombinerar boutique förstärkarens möjligheter med ett robust chassi för turnébruk. Utöver det så får du den senaste tekniken kombinerad med traditionell rörteknik.
 
Givetvis är det en rörförstärkare bestyckad med 12AX7 och 6L6GC. Varje kanal har separat 3-band EQ (förutom Micro-head), på master delen hittar du Resonance kontrollen från 6505 som gör det möjligt att boosta basen utan att addera mer gain.
 
Med Vari-Class kan du steglöst skifta förstärkaren från klass A/B till vintage klass A. Från fullt spätt och tung hi-gain till snyggt vintage ljud. Du kan ställa watt styrkan på alla förstärkare i tre olika nivåer till exempel kan Valveking MicroHead ställas i 20W,5W eller 1W. Du har digital direkt utgång för inspelning via USB. En direkt utgång som simulerar uppmickning (MSDI) så att du kan "lajna" förstärkaren och stänga av högtalaren. Lampor som indikerar rörens status, nu behöver du inte gå och fundera på om du behöver fräscha rör eller inte.
Peavey ValveKing Micro Head

P3 Guld galan rockade extra hårt i år. Detta tack vare Olof Mörck gitarrist i Amaranthe som backade på Elliphant under hennes framträdande i finalen på guldgalan. Snyggare och tyngre riff kunde det inte bli tackvare Olof Mörck och hans Peavey 6505 stack. Håll utkik efter Olof och Amaranthe under deras kommande turné!

Spana in den senaste signatur gitarren i Washburn Parallaxe serie från Ola Englund. Ola Englund har blivit ett Youtube fenomen och en stor trendsättare inom musikbranschen med över 20 miljoner visningar. Denna video har haft 30 000 visningar över jul!