Peaveys nya gitarrförstärkar serie Valve King, här Micro Head, går en tuff match mot den mer än dubbelt så dyra Mesa TA-15 på FUZZ.se. Peavey klarar sig alldeles förträffligt ljudmässigt och sen är det bara en bonus att Peavey Valveking Microhead är fullladdad med finesser så som ljudkort, att du kan plocka ut högtalarsignalen på linjenivå med miksimulator, tre bands EQ, reverb, samt att den steglöst går från klass A till klass AB. Vilken lunch box vill du ha till jobbet!

Läs mer på http://www.fuzz.se/econtent/3526

 

Läs vad Fuzz Guitar har att berätta om NAMM Show i Los Angeles! Givetvis hittade de många av sina guldkorn i Peaveys monter, som var sprängfylld med nyheter. Följ länken och bli inspirerad!

http://www.fuzz.se/artikel/namm-2014-peavey-minimax-basforstarkartopp

 

Basförstärkaren Peavey MiniMax erbjuder den senaste tekniken i en kompakt och lättviktigt form med en uteffekt på 400 watt. 
Med DDT ”speaker protection” och Peaveys psykoakustiska förbättring vid låga bastoner, som lägger till bas utan att överbelasta högtalarna, erbjuder MiniMax en varierande uppsättning funktioner och det till ett tillgängligt pris. 
Minimax har en 3-bands eq med Punch-, Mid-shift- och Bright-kontroller vilka styr en mängd tonskapande alternativ. Ytterligare en ljudskapande kontroll är MiniMax pre-gain med Transtube gain boost, som lägger till en rörliknande crunch till ljudet.
En inbyggd kromatisk stämapparat möjliggör enkel snabbstämning under spelets gång. Bland anslutningar finns en 1/8" auxingång, en 1/8" hörlursutgång, två 1/4"-utgångar (aktiv och passiv) och in- och utgångar för effektloop.

En helt unik och innovativ gitarr från Washburn. Baserad på Forrest Lee Jr bending system. Med en mekanism på axelbandshållaren så kan du bända H-strängen ett helt tonsteg. Böj bara halsen neråt och du ändrar tonhöjden på H-strängen. Din akustiska gitarr goes steel guitar!

WDFLB26SCE finns även i en version vid namn WDFLB26SCE.
Washburn
Washburn Forrest Lee Jr Bender WDFLB26SCE
8 740 krinkl. moms